Yahoo! GeoCities Guestbook Join 

Gelar & Merga :   ABADI GINTING
Kuta Kemulihen :   SERIBU JANDI
Ingan Tading :   JAKARTA
E-mail :   abadi@myvalentin.org
Kesan & Pesan :   Enggo melala kel kemajuan na pal, moga maju terur ras reh ergunana man banta kerina pepulung kita kalak karo! salam arah aku nar man bandu kerina teman teman si i medan, Mbera mbera kita i reh ersadana arihta kerna arah web enda
Gelar & Merga :   Sena Alpen Tarigan Gerneng
Kuta Kemulihen :   Dokan
Ingan Tading :   Jakarta
E-mail :   senatarigan@yahoo.com
Kesan & Pesan :   Sudah cukup informatif, kolom obat tradisional karo pasti sgt dibutuhkan. Mejuah-juah..Bujur man Moderator
Gelar & Merga :   herpin sembiring
Kuta Kemulihen :   naman
Ingan Tading :   medan
E-mail :   catial@astaga.com
Kesan & Pesan :   sebar luas kan tentang bumi turnag kepada masyarakat indonesia dan masyarakat dunia sekaligus,untuk memajukan pariwisata nta
Gelar & Merga :   Edison Tarigan
Kuta Kemulihen :   Mulawari
Ingan Tading :   SOLO
E-mail :   t3n@bolehmail.com
Kesan & Pesan :   Senang Kal ukurku perbahan litkadang Web, si ibahan takasima enda janah bancing kadang namabar -nambari ate tedeh, ras Maju terus Tanah Karo Simalem, Bujur Bas akunari Edison Tarigan
Gelar & Merga :   emonpindonta kaban
Kuta Kemulihen :   pergendagen
Ingan Tading :   jl parang tritis timura mgIII/151 YOGYAKARTA 55153
E-mail :   emonkaban@plasa.com
Kesan & Pesan :   bujur man bandu (webmaster hp enda) sangat bagus semoga home page ini tambah bagus lagi .mejuah_juah
Gelar & Merga :   Abdy Sinulingga Bre Birink
Kuta Kemulihen :   Sidikalang
Ingan Tading :   B.Lampung
E-mail :   mangkok@tanahkaro.com
Kesan & Pesan :   Mejuah juha semua,nande bapa turang senina. Bujur
Gelar & Merga :   pianny br bangun
Kuta Kemulihen :   Batukarang
Ingan Tading :   Jakarta
E-mail :   piannybangun@hotmail.com
Kesan & Pesan :   Bagus banget mailing list ini karena kita dapat tahu perkembangan tanah karo walaupun kita udah pergi jauh
Gelar & Merga :   anas sembiring
Kuta Kemulihen :   raja payung simalem
Ingan Tading :   jakarta
E-mail :   bre_tiganna@lycos.com
Kesan & Pesan :   bravo man pengasuh web enda sebab melalui web enda teridah hasil kerja kalak karo ras sebagai sarna komonokasi kalak karo i tanah rantau
Gelar & Merga :   japet sembiring
Kuta Kemulihen :   Tigabinanga
Ingan Tading :   Yogyakarta
E-mail :   japet@eudoramail.com
Kesan & Pesan :   Saya sangat terkesan dengan adanya takasima.web.com ini sehingga saya dapat mengobati rasa rindu saya akan tanah karo simalem.
Gelar & Merga :   Arghadius Ginting
Kuta Kemulihen :   Lau cimba, Kabanjahe
Ingan Tading :   Kota Kembang, Bandung
E-mail :   ija_kena@lovemail.com
Kesan & Pesan :   thanx telah membuat web ini , aku sebagai warga karo merasa sangat membutuhkan sebagai sarana informasi mengenai kuta kemulihen.. semoga www.takasima.web.com tetap jaya.....merdeka kakakakak
Gelar & Merga :   kidon
Kuta Kemulihen :   Sukanalu/Kutabuluh
Ingan Tading :   
E-mail :   
Kesan & Pesan :   1. web enda nggo seh kel jilena 2. saya kira berita berita dari taneh karo selain kabupaten karo juga perlu di muat(jangan lupakan taneh karo sidebanna) 3. sada sipenting, nginget situasi si gundari enda perlu kel i ban mengenai informasi l
Gelar & Merga :   K. Perangin-angin
Kuta Kemulihen :   Perbesi
Ingan Tading :   Jakarta
E-mail :   
Kesan & Pesan :   Semoga Takasima dapat lebih maju lagi .........
Gelar & Merga :   Ertina Barus
Kuta Kemulihen :   Pangkasilo
Ingan Tading :   Namurambe
E-mail :   t_baruse
Kesan & Pesan :   Keren............. dan Tetap Jaya........ Salam Kalak Karo......
Gelar & Merga :   hendra sitepu
Kuta Kemulihen :   sukandebi
Ingan Tading :   yogya
E-mail :   tepu_blk@yahoo.com
Kesan & Pesan :   sangat mengembirakan karana dengan adanya situs ini saya dapat mengetahui perkembangan t karo secara aktual dan terkini
Gelar & Merga :   Agus Girsang
Kuta Kemulihen :   Berastagi
Ingan Tading :   Samarinda
E-mail :   girsang@careind.or.id
Kesan & Pesan :   Mejuah-juah kita kerina...
Gelar & Merga :   Timotius Meliala
Kuta Kemulihen :   Berastagi
Ingan Tading :   Jakarta
E-mail :   
Kesan & Pesan :   Mejuah juah kita kerina, janah ergegehna kita muat si mehuli
Gelar & Merga :   Indrajaya GintingM
Kuta Kemulihen :   Bulanjahe Simalem
Ingan Tading :   Yogyakarta
E-mail :   maginsa_02@hotmail.com
Kesan & Pesan :   Situs ini lumayan bagus, khususnya u/orang yang udah lama ngga pulang ke Tanah Karo (kampung halaman). Lumayan buat pelepas kangen. *Maju terus budaya Karo!!!
Gelar & Merga :   Feriando Ginting
Kuta Kemulihen :   Kabanjahe
Ingan Tading :   B.Lampung
E-mail :   Bre_ndu@yahoo.com
Kesan & Pesan :   Mejuah juah, Mejile kel web ndu enda adi banci lebih i perluas ia berita tanahkaro nari,ula hanya bertumpu pada harian si online bas medan.misalna saja kena turun ku lapangan ngenehen keadaan si tuhuna bas tanahkaro simalem. Dicari Beru sembirink Bre Ka
Gelar & Merga :   hendra utama sembiring kembaren
Kuta Kemulihen :   Rambah Tampu
Ingan Tading :   Jakarta-Selatan
E-mail :   sirkulasi@komatkamit.com
Kesan & Pesan :   syaloom,mejuah-juah maju terus dan bersatu.......
Gelar & Merga :   TUAH SITEPU
Kuta Kemulihen :   BRASTAGI SIMALEM
Ingan Tading :   CILEGON BANTEN
E-mail :   LAMEGOGOKARO@YAHOO.COM
Kesan & Pesan :   ARAH WEB ENDA BAGI SI NDEHER KEL KUAKAP KUTA KEMULIHENTA
Gelar & Merga :   indra gunawan ginting
Kuta Kemulihen :   Telagah, Langkat
Ingan Tading :   Binjai
E-mail :   indra_gt@telkom.net
Kesan & Pesan :   semoga bisa menjadi satu wadah untuk kominitas karo untuk saling bertukar pengalaman
Gelar & Merga :   Baskami Tarigan
Kuta Kemulihen :   pergendangen simalem
Ingan Tading :   Berau -Kaltim
E-mail :   btarigan@site.kiani.com
Kesan & Pesan :   Mejuah-juah man Tanah karo..mbera-mbera kuta kemulihenta banci sipesikap ras bravo takasima
Gelar & Merga :   Bertho Tarigan
Kuta Kemulihen :   Gunung
Ingan Tading :   Jl jati II no.28 teladan Timur Medan
E-mail :   bertho_trg@hotmail.com
Kesan & Pesan :   Kesan __________ Pesan : Ada baiknya jika program-program ituh memuat tentang perkembangan dari masing masing kuta mana yang mengalami kemajuan dan mana yang mengalami kemunduran selanjutnya melalui program inih dibentuk semacam antisipasi bagaimana ag
Gelar & Merga :   Mangkok Karo-karo
Kuta Kemulihen :   Lingga/Bintang Meriah
Ingan Tading :   Jakarta
E-mail :   dklg
Kesan & Pesan :   bolehlah semoga pemberitaan berimbang, jujur,dan selalu menjadi wadah orang karo yang beragam agama dan pandangan politik
Gelar & Merga :   dermawan sembiring
Kuta Kemulihen :   namotrasi
Ingan Tading :   jakarta
E-mail :   brahmana@derma1.com
Kesan & Pesan :   Mejuah-juah man bandu kerina
Gelar & Merga :   Firdaus Ginting
Kuta Kemulihen :   Mulawari
Ingan Tading :   Solo
E-mail :   firdaus@oc-computer.com
Kesan & Pesan :   WEB ini seh kaljilena ibahandu nandangi kami. Sitading ndauh ikutanari, sebab ija adi enggo buka kami web enda banci nambar-nambari pusuh ate tedeh. Nangdangi kuta kemulihenta sitading i tanah karo. Bujur ibas kami nari solo group.
Gelar & Merga :   Firdau Ginting
Kuta Kemulihen :   Mulawari
Ingan Tading :   Solo
E-mail :   firdaus@oc-computer.com
Kesan & Pesan :   WEB ini banci nambari pusuh ate tedeh sitading. I tanah lajang!!
Gelar & Merga :   Amien H Purba
Kuta Kemulihen :   Kabanjahe
Ingan Tading :   Bandung
E-mail :   amienhp@yahoo.com
Kesan & Pesan :   enggo mejile. Adi banci tambahi informasi mengenai tokoh nasional asal karo. Encege peluang bisnis pengembangan hortikultura tanah karo. Bujur mejuah-juah
Gelar & Merga :   Novryanto Sebayang
Kuta Kemulihen :   Kabanjahe
Ingan Tading :   Bandung
E-mail :   raboen_sakti@yahoo.com
Kesan & Pesan :   Bagus sekali. Saat ini saya sedang mendalami Internet. Saya ingin berpartisipasi dalam pengembangan situs ini.
Gelar & Merga :   dermawan sembiring
Kuta Kemulihen :   namoterasi
Ingan Tading :   cililiten
E-mail :   brahmana@derma1.com
Kesan & Pesan :   Mejauah-juah, semoga Situs ini semakin sukses dan dapat bermanfaat bagi kita semua, design-nya bagus....
Gelar & Merga :   Firdaus Ginting
Kuta Kemulihen :   Mulawari
Ingan Tading :   Solo
E-mail :   e_t3n@yahoo.com
Kesan & Pesan :   Mejuah - juah Maju terus Tanah Karo Simalem
Gelar & Merga :   erik h.sitepu
Kuta Kemulihen :   sukajulu
Ingan Tading :   pekanbaru
E-mail :   erik_s@indo.net.id
Kesan & Pesan :   sangat senang akan adanya web site ini dan berguna menjadi alat komunikasi masarakat Karo. Usul agar dibuatkan rubrik jodoh utk bisa menautkan muda mudi Karo yg sdh tersebar dimana2.
Gelar & Merga :   pet sitepu
Kuta Kemulihen :   Berastagi
Ingan Tading :   Bogor
E-mail :   pet_stp@yahoo
Kesan & Pesan :   Hendaknya lebih banyak dicantumkan situasi masyarakat, termasuk perekonomian dan kondisi sosial masyrakat karo, serta situasi dan kondisi pemerintahan daerah setempat. Satu yang perlu kita perhatikan adalah penebangan pohon-pohon dikawasan jalan Medan-Be
Gelar & Merga :   Rudy Efendy Barus
Kuta Kemulihen :   Tiga binanga
Ingan Tading :   Jogjakarta
E-mail :   nazzarb@Eudoramail.com
Kesan & Pesan :   Mejuah-juah kerina
Gelar & Merga :   Sri Ulina Sebayang
Kuta Kemulihen :   
Ingan Tading :   
E-mail :   
Kesan & Pesan :   
Gelar & Merga :   loli tarigan
Kuta Kemulihen :   namotating
Ingan Tading :   jajaje
E-mail :   lolek_tr@yahoo.com
Kesan & Pesan :   di perbagus..........
Gelar & Merga :   Andy Ginting
Kuta Kemulihen :   Munthe Simalem
Ingan Tading :   Kota Kembang
E-mail :   kota_kembang@plasa.com
Kesan & Pesan :   Thanx kepada yang membuat web ini.. sebagai orang karo yang merantau saya sangat menghargai kerja keras teman teman yang telah membuat wweb ini dan kalo boleh saya mengharapkan semoga web ini bisa lebig baik lagi.. "Kasih sayang adalah cahaya abadi yang
Gelar & Merga :   Deddy ginting
Kuta Kemulihen :   Kabanjahe
Ingan Tading :   Gg. aman
E-mail :   deddy@liverpoolfc.net
Kesan & Pesan :   Mantap kal lit situsta enda, teman...salut aku 1000 %
Gelar & Merga :   kastaria br ginting
Kuta Kemulihen :   sibiru-biru
Ingan Tading :   tj sari
E-mail :   kasta_cantik@link.net.id
Kesan & Pesan :   kesank neter karo yang ce-nya cantik2 semua pesanku semoga kalian bertambah akrab
Gelar & Merga :   Tino Mimana Sinuraya
Kuta Kemulihen :   Kabanjahe
Ingan Tading :   Jakarta
E-mail :   Mimana@lovemail.com
Kesan & Pesan :   Situs ini,sudah bagus kembangkan terus materinya.Mejuah juah kita kerina.
Gelar & Merga :   moengil br sembiring 366
Kuta Kemulihen :   sibolangit
Ingan Tading :   jakarta
E-mail :   moengil_bow@hotmail.com
Kesan & Pesan :   Tingkatkan terus takasima dalam penyajian informasi yang terkini dan lebih akurat.
Gelar & Merga :   adrian_tigan
Kuta Kemulihen :   batu karang
Ingan Tading :   yogya
E-mail :   adrian_tigan@yahoo.com
Kesan & Pesan :   mejuah juah
Gelar & Merga :   Deddy F.T. Depari
Kuta Kemulihen :   Juhar
Ingan Tading :   Hamburg
E-mail :   fterkelin@yahoo.de
Kesan & Pesan :   Web-site yang bagus... informatif dan komunikatif... :) Website 'resmi' Tanah Karo Simalem? :) GBU,
Gelar & Merga :   Hermayani br Barus
Kuta Kemulihen :   Kabanjahe
Ingan Tading :   Bogor
E-mail :   hbarus@excite.com
Kesan & Pesan :   Lenga dung ku baca kerina, tapi si kuidahna nggo mejile
Gelar & Merga :   Denny wahyudi ginting
Kuta Kemulihen :   deli tua
Ingan Tading :   yogyakarta
E-mail :   Denny_Boy007@yahoo.com
Kesan & Pesan :   es teh,teh angat,nasi goreng. bujur
Gelar & Merga :   RONNIE P
Kuta Kemulihen :   JUHAR
Ingan Tading :   GENEWA SWISS
E-mail :   nyata@lovemail.com
Kesan & Pesan :   TUK NETTER,,KAROO,,KU KATAKEN BUJUR SEBAB ARAH WEB ENDA,AKU BANCI METEH UGA KEMAJUAN I TANAH KARO.. SARANKU..GELAH IBAHAN ME SADAForumUNTUK,,MENANGGULANGI... BERBAGAI KERUSAKAN EKOSYSTEM KARO HUTAN....PADA UMUMNYA...SEBAB ,BERBAGAI MEDIA SANGANA,,ME
Gelar & Merga :   Denny Wahyudi Ginting
Kuta Kemulihen :   Deli-tua
Ingan Tading :   Yogyakarta
E-mail :   Denny_boy007@yahoo.com
Kesan & Pesan :   adi kam simerhat sitandaan banci hubungindu aku i (0274)545563
Gelar & Merga :   sceva3n
Kuta Kemulihen :   sunggal
Ingan Tading :   yogya(0274)545563
E-mail :   www.geocities.com/adrian_tigan
Kesan & Pesan :   waaahhhhhhhhhhh cakep kali lah....
Gelar & Merga :   songgop naiborhu
Kuta Kemulihen :   jakarta
Ingan Tading :   jakarta
E-mail :   songgopnaiborhu2001@horas.or.id
Kesan & Pesan :   Web ny a kembangkan terus agar karo lebih populer lagi, thanks songgop naiborhu
Gelar & Merga :   Edwin Dinata Sebayang
Kuta Kemulihen :   Kuala
Ingan Tading :   Jakarta
E-mail :   bay_nk@yahoo.com
Kesan & Pesan :   Secara keseluruhen enggo idah kami mejiiiiiilee web kena enda,.. tapi... Nahkam lit sitik kritik kami man web sibahanndu enda, emkap ibas kekurangen informasi pelengkap foto entahpe keterangan-2 penunjang sindukung image siitampilken. Mungkin enda hal
  
Build you own website | Yahoo! GeoCities

 


Holistic Solution Center | Hypnosis Association | EFT Indonesia | Psikoterapis | Bawah Sadar | Belajar Hipnotis | Layanan Hipnoterapi | Belajar Hipnoterapi | Buku Hipnotis Gratis | Hypnosis Training | Organisasi Hipnosis | Master Hipnotis | Solusi Salah Ketik | Fakir Magic | Sekolah Sulap | Psikologi Indonesia | Terapi Musik | Aktivasi Otak | Neurotherapy | Pengobatan Herbal | Artikel Kesehatan | Pakar Seks | Terapi Seks | Master Seks | Obat Ejakulasi Dini | Perusahaan Furniture | Master Indonesia | Toko Barang Antik | Terapi Tertawa | Beasiswa & Lowongan Kerja | Kota Jepara | Pelatihan Internet Marketing

 

1